Pagina's

dinsdag 26 februari 2013

Zpagetti

Het is alweer even geleden dat ik een blog geplaatst heb.
En toen zag ik dat ik ineens al 10 volgers had! Wauw, heel erg leuk dat jullie mij volgen, dankjewel :)
Vorig weekend ben ik in Friesland geweest en daar heb ik een plaid van Zpagetti gemaakt. Het was een hele klus, maar ik heb het afgekregen! Hierdoor heb ik alleen niet allerlei andere kleine dingetjes kunnen maken, maar dat komt wel weer.

















Met die lange winter en grauwe luchten heb ik wel een beetje last van een winterdip. Ik kan er niet toe komen om veel te doen en eigenlijk is dat helemaal niet fijn. Dus toch maar proberen er een beetje een ritme in te houden :)
Wat ik wel leuk vind om te doen is werken aan mijn "motivatieboekje". Hier ben ik lekker in het scrapbooken! Ik ben op internet aan het struinen naar leuke vellen en die zijn er genoeg, maar ook wel prijzig allemaal. Nog maar even verder zoeken dus!

Fijne week!
Lieve groet Hetty

vrijdag 15 februari 2013

Post!


 Gister kwam de postbode langs en ik was helemaal verrast toen daar ook twee kaarten voor mij bij zaten! Dankjewel Hilly voor je lieve bericht, geweldige kaarten en het super mooie zeepzakje! Zo mooi gehaakt! Ik ben er heel blij mee!
(sorry, ik krijg de foto niet gedraaid ;) )

 
Vandaag ga ik tot dinsdag naar Friesland, even "eruit" en genieten van mn geboortedorpje en alle bekenden. Ik neem mijn haakspullen in ieder geval mee.
 
Lieve groet,
Hetty

maandag 11 februari 2013

Valentijn in het vooruitzicht

Met valentijn in het vooruitzicht kan het haast niet anders dat ik aan de slag ben gegaan met hartjes haken <3
Hier een impressie.


Vanmorgen kwam ik in de boekhandel labeltjes tegen en ik had mijn stempels nog steeds niet uitgeprobeerd. Dit vanavond even gedaan en wat is dat leuk om te doen!
Vanavond heeft mijn moeder een Prowin avond, dus ik hoop dat ik nog wat kan verkopen ;)

Tot snel!
Lieve Groet,
 Hetty

maandag 4 februari 2013

Mijn eerste blog

Daar is die dan eindelijk, mijn eerste blog. Hopelijk volgen er nog veel meer!
Ik wil jullie graag door middel van deze blogs laten zien waar ik mee bezig ben en ideetjes zijn altijd welkom.

Vanaf december zit ik zonder werk en omdat ik echt niet stil kan zitten ben ik lekker aan het hobby'en gegaan. Het is begonnen met linten sleutelhangers maken, maar als je er 40 op voorraad hebt dan wordt het toch tijd voor wat anders :)

Daarom aan de slag gegaan met hartjes naaien/haken en cadeau setjes maken.


 Het patroon van dit gehaakte hartje kun je vinden via deze link op de blog van Atelier Valerie
 Voor een stoerdere uitstraling kun je heel goed leer gebruiken.
 Dit zijn net knuffeltjes. Mijn broertje van 1,5 vond ze heel lief ;)













En wat hier ook een rage begint te worden zijn sponsjes gehaakt van tule. Ideaal voor de bodem van pannen, thee aanslag uit mokken verwijderen en mijn moeder doet er zelfs de gootsteen mee ;)



Zaterdag kreeg ik ook mijn nieuwe clear stempels binnen. Ben heel benieuwd of dat ook leuk is. Deze week maar uitproberen. Eigenlijk wilde ik een stempel op mijn lampenkapje, maar omdat die rond is lijkt me dat nog wel een beetje lastig. Eerst het maar een beetje "onder de knie" proberen te krijgen.

Fijne week iedereen!
Lieve groet,
Hetty